Gepubliceerd op: Donderdag 16 Jul 2020 - 16:24
  Categorie: Blog

En weer een schooljaar voorbij trots op de jongens

En weer een schooljaar voorbij trots op de jongens

16 Juli alweer… de tijd vliegt voorbij en voor je het weet zit er zelfs weer een heel schooljaar op.

Ik kan weer met recht zeggen dat ik echt ontzettend trots ben op de jongens. Damian wordt volgende maand 14 jaar en is dus echt aan het puberen. En ondanks dit heeft hij de 1e klas op de MAVO-TL met vlag en wimpel doorlopen. Op Frans na, waaraan hij een hekel heeft, heeft hij alle vakken afgesloten en zelfs al enkele van de 2e klas gedaan. Of te wel, op naar de 2e klas in het nieuwe schooljaar.

Damian gaat morgen nog even zijn 1e klas periode afsluiten, en daarna begint voor hem de vakantie. Als afsluiting van de 1e klas en voor zijn verjaardag (volgende maand) heeft hij alvast één cadeautje gekregen. Een mooie nieuwe Samsung Galaxy M21 die het toch eigenlijk echt ontzettend goed doet ondanks dat het een budget telefoon betreft.

Voor Dylano wordt nog gekeken wat hij krijgt, ook Dylano doet het namelijk ontzettend goed, en ook hij gaat begin van het nieuwe schooljaar naar een andere klas (groep -6)-. En ondanks zijn slechte zicht doet hij het qua niveau ongelofelijk goed. Zijn eind-cito van groep 5 liet een niveau zien van eind groep 6 wat natuurlijk uitstekend is. Dylano heeft vandaag zijn groep-5 afsluiting gehad.

De vakantie is dan dus ook begonnen – voor Damian eigenlijk al enkele weken omdat hij alles al had afgerond – en zo gaan we duimen dat we tijdens de zomervakantie beter weer krijgen. Zo zal een zwembad worden opgezet – omdat we ook dit jaar niet op vakantie gaan en gaan we eens goed kijken naar wat leuke dingen buiten de deur die wel te doen zijn.
Terug naar Overzicht