Gepubliceerd op: Maandag 07 Sep 2020 - 21:49
  Categorie: Blog

De zomervakantie en eerste schoolweek zitten erop

De zomervakantie en eerste schoolweek zitten erop

Het was een tijdje stil, maar op de achtergrond ben ik toch echt lekker druk aan de gang geweest. De zomervakantie was redelijk saai, tenminste… door de coronamaatregelen konden een aantal dingen die wij in de planning hadden niet plaatsvinden dus moesten we het dichter bij huis zoeken.

Op zich geen ramp, zo was ik 25 juli bij Voetbalvereniging GSC/ODS om foto’s te maken. Op 22 augustus ben ik één van de vaste fotografen geworden. Op Facebook zijn de foto’s te vinden die ik gemaakt heb. Enkele foto’s zijn daarnaast opgenomen bij artikelen zoals deze, deze en deze.

Het blijft wennen dat voetbalfotografie en blijkt toch lang niet altijd zo makkelijk als het lijkt. Het blijft een uitdaging om de belichting (ISO), sluitertijd etc. zo goed mogelijk ingesteld te krijgen.

Fotografie vind overigens over het algemeen plaats in het weekend, maar ook overdag / door de weeks, ben ik hier geregeld mee aan het experimenteren om de camera’s wat meer onder de knie te krijgen.


De jongens (Damian & Dylano) gaan weer heerlijk naar school en hebben de eerste week erop zitten. Beide hebben het reuze naar hun zin! Damian is nu een echte tweedeklasser en wordt in tegenstelling tot de eersteklas meer uitgedaagd qua vakken (theoretische leerweg). Dylano is over gegaan naar groep 6 en heeft hierna dus nog maar 2 schooljaren voor de boeg *zucht*.
Terug naar Overzicht