Gepubliceerd op: Maandag 31 Aug 2020 - 15:13
  Categorie: Blog

De website is voorzien van aardig wat updates

De website is voorzien van aardig wat updates

Ik heb de afgelopen weken weer wat werkzaamheden verricht aan deze homepage / about-me pagina.

SSL/TLS Scanner
Ik heb een SSL/TLS Scanner gebakken en online gezet welke bereikbaar is op deze link.

SafeDNS
De SafeDNS pagina (DNS Filter) is onder handen genomen en voorzien van meer statistieken/grafieken.

Netwerk
De Netwerk pagina (met o.a. Ubiquiti Unifi) informatie, is eveneens voorzien van nieuwe statistieken en grafieken. Ook wordt hier nu meer onderscheid gemaakt in bepaalde blokken aan informatie. Op korte termijn wijzigt T-Mobile diverse zaken rondom T-Mobile TV waardoor deze pagina ook dan weer zal worden voorzien van updates.

Statistieken
Bovengenoemde statistieken en grafieken zijn ook ondergebracht op één pagina, deze statistieken worden tevens nog verder uitgebreid met andere statistieken.

Socialmedia
De socialmedia pagina laat nu eindelijk ook de berichten zien die ik plaats op mijn Facebook tijdlijn. Het is een responsive pagina dus zodra men naar beneden scrolled, worden oudere berichten opgehaald.

Let op! Het laden kan soms even duren omdat de berichten direct moeten worden opgehaald bij Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr en Pinterest.

Blog artikelen
De blog artikelen kunnen nu direct worden voorzien van foto’s uit het fotoalbum zodat niet specifiek naar foto’s hoeft te worden gezocht in geval van incidenten, calamiteiten, festiviteiten etc.

Links
De linkpagina is voorzien van een betere design en bevat weer nieuwe linkjes waarvan ik denk dat ze interessant kunnen zijn.

Servers
Bevat alle relevante specificaties van de servers die ik heb en/of huur.

Fotoalbum
Het fotoalbum is voorzien van extra knoppen waarachter zich extra informatie bevind, bijvoorbeeld omtrent opdrachten, hoe de hobby is ontstaan en de door mij gebruikte camera’s e.a. materialen.
Terug naar Overzicht