Plaatsing: Donderdag 18 April 2013 - 20:08
  Categorie: Keyboard

Maico - Zij houdt nog steeds van hem

Maico - Zij houdt nog steeds van hem

Juli 2012 maakt Maico een stormachtige ontwikkeling mee,hij wordt gevraagd voor de TV opname in zijn eigen woonplaats Enschede voor het programma De Deure XXL o.l.v. Willie Oosterhuis. Maico treedt op voor 10.000 mensen op het marktplein in Enschede. En op 17 augustus 2012 wordt Maico uitgenodigd voor het Stratenfestival in Zwolle om toegevoegd te worden aan een optreden op het hoofdpodium, waar Maico samen met o.a. de 3J's, Koos Alberts, en vele andere topartiesten staat te schitteren en waar maar liefst 50.000 mensen op af kwamen. Om vervolgens ook nog is in het weekblad Prive te komen als Hollandse Nieuwe met informatie over Maico en zijn te verwachte 4e nieuwe single:"Zij houdt nog steeds van hem".

Oktober 2012,Maico zijn 4e single:"Zij houdt nog steeds van hem" wordt uitgebracht door L & G Productions en is opgenomen in de studio van Terry West Productions.Deze keer is er gekeken naar een liedje dat een breder publiek zal aanspreken. Net weer even anders dan de vorige singles.Terug naar Overzicht

Ik speel op gehoor d.w.z. geen van de door mij gespeelde nummers is gespeeld op basis van sheets. Hierom kunnen soms wat foutjes in de stukken aanwezig zijn ;-)