Array

Deze website is gebouwd en ontwikkeld door Gerrit Schorel.

Na een aantal maanden gebruik te hebben gemaakt van een door mijzelf ontwikkelde site, werd het de hoogste tijd over te stappen op iets dat reeds kant-en-klaar kan worden gebruikt, "Joomla". Waarom zou je tenslotte het wiel opnieuw uitvinden? Het resultaat mag er wezen!

Schorelweb is een website van Gerrit Schorel en heeft geen zakelijke basis. Dat houdt in, dat wij als particulier (consument) onze mening geven over producten, diensten maar ook informatie delen om in sommige gevallen dingen in het leven te vereenvoudigen, zoals het maken van een keus over een specifieke product of dienst.

De website bevat op dit moment diverse soorten artikelen zoals, Vodafone SignaalPlus, Kopen op Afstand, VoIP / SIP Telefonie, Webhosting & domeinnaam informatie, handige links naar sites met gratis producten en diensten, kortingen en aanbiedingen, mobiele providers etc. etc.

Omdat er dagelijks hard wordt gewerkt aan deze internetsite is het de moeite waard geregeld terug te keren. Zo kan er plots een scherpe aanbieding staan tussen de ‘kortingen en aanbiedingen’ links.


Over de website
De website is gebouwd in scripttaal PHP, dit is een open-source scripting taal welke wereldwijd voor vele internetsites wordt gebruikt. Data (teksten van deze internetsite) worden vervolgens opgeslagen in MySQL. MySQL is een database die te samen met de PHP-scripts de algehele website vormen. Door de eigen ontwikkeling van de website, kan een eigen invulling en aanvulling snel en eenvoudig worden uitgevoerd.

Een eigen administratie pagina ontbreekt nog, waardoor inhoud voor de website nog grof via PhpMyAdmin wordt opgeslagen en bewerkt.

Advertenties & Adverteerders
Het is op Schorelweb mogelijk advertenties te plaatsen tegen een geringe vergoeding. Deze vergoeding is gebaseerd op basis van week, 2 weken, maand, kwartaal, half jaar of jaar. Hierin wordt geen onderscheid gemaakt in CPC, CPL, CPS, CPV. Op deze wijze heeft iedere adverteerder evenveel kans om haar advertenties te tonen.

Schorelweb werkt als publisher via netwerken Daisycon, TradeTracker, TradeDoubler, M4N, Zanox en Nettrack. Ieder netwerk heeft haar eigen aanbod waardoor het voor Schorelweb mogelijk is om selectief specifieke adverteerders uit te zoeken.

Link Uitwisseling
Het is mogelijk om met Schorelweb een link-uitwisseling aan te gaan. Hieronder wordt verstaan dat u een link naar onze internetsite plaatst, wij plaatsen in dat geval een link terug naar uw website. Aan het uitwisselen van links, zijn geen kosten verbonden. Bij verwijderen van de link naar Schorelweb, zal uiteraard uw opgegeven link van Schorelweb worden verwijderd.

Uw inbreng
U kunt Schorelweb helpen door aan te geven wat u zoal zou willen zien op deze internetsite. Wij proberen dan waar mogelijk onze kritische blik te werpen op het door u genoemde onderwerp en deze ter sprake te brengen via onze internetsite.

Komt ook nog
Er wordt zoals gezegd nog gewerkt aan Schorelweb, zo kunnen bezoekers op korte termijn reageren op artikelen op deze internetsite zodat er wellicht ook interessante discussies ontstaan. Nu al is het mogelijk om pagina’s die u interessant vind, te delen via de door deel-knoppen (share buttons) zodat u de pagina kunt delen via Facebook, Twitter, Google+, Hyves etc.


We zijn benieuwd naar uw mening, heeft u ideeën, opbouwende kritiek, een andere visie op één van onze onderwerpen ? Laat het ons weten via ons gastenboek of contact formulier.