Array
Schorelweb - Computer ReparatieComputerreparatie is een ruim begrip, en zo bieden wij deze dienst ook aan! Wanneer uw computer niet meer opstart, geen beeld geeft, te langzaam is, een computervirus heeft, of zelfs geen beeld geeft… voor alles is een oplossing denkbaar.

Niet alleen zorgen wij voor de juiste oplossing, wij weten ook vaak de goedkoopste oplossing te vinden! Zo onderzoeken wij eerst uw computer of laptop, deze kosten zijn vastgesteld op € 25,00 en komen te vervallen wanneer u besluit, over te gaan tot reparatie. Ook bij aankoop van een nieuwe computer komen deze onderzoekskosten te vervallen.

Schorelweb voert nimmer een reparatie uit zonder u hiervan telefonisch, per sms of e-mail op de hoogte te hebben gebracht. Uiteraard geldt bij ons ten alle tijden, dat ‘indien een reparatie mogelijk is, maar u hiervan afziet, wij hiervoor € 25,00 in rekening brengen’. Mocht reparatie niet mogelijk zijn, dan geldt uiteraard het ‘No Cure, No Pay!’ principe. Dit houdt in dat u geen onderzoekskosten hoeft te betalen, wanneer blijkt dat wij uw computer of laptop niet kunnen repareren.

Bij Schorelweb geldt “eerlijkheid duurt het langst”. Stel dat de onderdelen ‘los’ voor uw computer te krijgen zijn, dan zullen wij u adviseren wat voor uw de goedkoopste oplossing is. Zo zullen wij iemand met een computer van 11-12 jaar oud, waarbij de kosten voor componenten € 100,00 zullen zijn, liever adviseren het geld te besteden aan een nieuwe computer omdat dit vaak veel goedkoper is. Mede omdat bij de oude computer lang niet altijd bekend is hoelang overige componenten nog zullen meegaan.


Veel klanten hebben reeds gekozen voor Schorelweb.
Dit is best logisch, niet alleen zijn wij de goedkoopste en het meest duidelijk in onze tarieven. Ook op persoonlijk vlak zijn wij sterk. Zo geven wij iedere klant de volle aandacht, denken wij mee in een zo goed en goedkoop mogelijke oplossing voor iedereen. Uiteraard vinden wij het ook belangrijk dat u niet alleen nu, maar ook in de toekomst bij ons terug blijft komen.

Kortom; Eerlijkheid duurt het langst en de klant is en blijft bij Schorelweb koning!

Voor alle informatie rondom reparaties, herinstallatie, onderzoek, advies en tarieven kunt u terecht op onze website “Computer Reparatie Dordrecht”. Deze website is speciaal in het leven geroepen voor alles rondom computer reparaties voor mensen woonachtig in omgeving Dordrecht, welke op zoek zijn naar een bedrijf welke zich professioneel en toch ook persoonlijk op hoog niveau inzet voor U als klant.

Wanneer en waarom Schorelweb?
* Computerreparaties; op basis van No Cure, No Pay! en vaak binnen 24 uur klaar!
* Computer Onderhoud; schoonmaken, reinigen op software en hardware niveau.
* Installatie & herinstallatie; van Windows Vista, 7 inclusief updates en stuurprogramma's.
* Hardware uitbreiding; Plaatsen en/of vervangen van componenten inclusief eventuele installatie.
* Advies; Advies en tips betreffende computers bij onderhoud en aanschaf van computers.
* Onderhoudscontract; Tegen vaste tarieven onderhoud van uw computer of laptop.
* Reiniging; Laat stof op professionele wijze verwijderen voor een langere levensduur van uw PC.

Waarom Schorelweb?
* Vaste tarieven voor onze diensten / iedere dienst kent een vast tarief.
* Geen uurtarieven, U betaald dus niet voor de tijd waarin wij niets voor u als klant hebben verricht.
* Bij niet complexe problemen vaak binnen 24 uur klaar!
* Alles op basis van onze No Cure, No Pay garantie!
* Garantie van maarliefst 1 maand op computerreparaties (niet van toepassing op software en herinstallatie).
* Geen lange wachttijden.
* Alles wordt aangeboden middels het 'Eerlijkheid duurt het langst principe'.
* Vervangen van hardware, accessoires, randapparatuur al vaak binnen 24 uur verricht.
* Snel en vakkundig aanleggen van netwerken of installeren van de juiste hardware op locatie.


Let Op! Schorelweb verricht al haar werkzaamheden vanuit een woonhuis, langskomen kan hierom alleen op afspraak. Bel voor gratis advies of informatie met "06 - 27 92 00 60".