Array
Data RecoveryStart uw laptop of computer niet meer op omdat er essentiële onderdelen van Windows ontbreken, omdat het scherm gewoon zwart blijft of welke andere denkbare reden ook?

Dan heeft u wellicht ook geen toegang meer tot de belangrijke bestanden die op uw computer of laptop zijn opgeslagen. Belangrijke documenten zoals verslagen, belastingaangiften, e-mails of afbeeldingen zoals foto’s die een emotionele waarde hebben … dit alles en nog veel meer kunt u niet langer bereiken en zou u het liefst zo snel mogelijk veiliggesteld hebben.

U zult vast niet de enige zijn die nu denkt ... "had ik nu maar een kopie gemaakt van alle belangrijke gegevens die op mijn computer of laptop stonden". Maar, Schorelweb kan u hierbij van dienst zijn. Ook al start uw computer of laptop niet langer op, in 99,9% van alle gevallen hebben wij mensen geholpen belangrijke data te herstellen met onze “data retention service”. Soms zelfs kunnen wij wanneer een harddisk beschadigd is, de data herstellen alsof er nooit iets gebeurd is.

Het is aan U om dan vervolgens te besluiten wat u wilt, zo kunnen wij uw data op DVD’s plaatsen maar ook een externe harddisk, andere computer of laptop etc.

Alvorens zelf te gaan experimenteren met het terughalen van bestanden, adviseren wij iedereen altijd om eerst contact met ons op te nemen. Wanneer men zelf gaat experimenteren, kan het veelal voor komen dat verwijderde data helemaal niet of nauwelijks meer hersteld kan worden!

Onze tarieven voor het herstellen van bestanden beginnen vanaf € 35,00 meer hierover treft u aan op onze prijslijst. Voor meer informatie kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen.


Kunnen wij uw data niet herstellen door een te zwaar beschadigde harde schijf?

| Kroll Ontrack | Stellar |