Fotoalbum / portfolio een feit

Met ingang van vandaag is het fotoalbum / portfolio online geplaatst.

Het album bevat allerhande aan foto’s van Activiteiten/festiviteiten, dieren en natuur, incidenten en calamiteiten als ook onderweg (door stad en land). De foto’s van 2011 tot 2016 zijn gemaakt met een Canon EOS 300D spiegelreflexcamera. Van 2016 en 2017 zijn gemaakt met een Canon EOS 350D spiegelreflexcamera. De foto’s van na 2017 zijn gemaakt met een Canon EOS 1300D spiegelreflexcamera. Ook zijn een groot aantal foto’s gemaakt met een Sony Xperia Z5 smartphone. Eventuele filmpjes zijn gemaakt met een Sony Xperia Z5 smartphone of een Canon Legria HF G25 semi-professionele Full-HD videocamera.

De met de spiegelreflexcamera gemaakte foto’s zijn gemaakt met een default Canon 18-55 objectief of een Tamron 70-300 objectief.

Getracht wordt om zoveel mogelijk foto’s zonder mensen te publiceren, dit in verband met portretrecht. Bij incidenten en calamiteiten worden pertinent “GEEN” slachtoffers gefotografeerd uit respect voor zowel de slachtoffers als eventuele nabestaanden.

Op alle foto's geldt het auteursrecht© welke bij mij liggen, geen enkele getoonde foto is afkomstig van derde partijen. Verspreiding of gebruik zonder voorafgaande toestemming is niet toegestaan.
Share

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *