Array

Internet & TelecomZie je door de bomen, het bos niet meer? Er zijn ongelofelijk veel soorten internet providers. ADSL, VDSL, Kabel en zelfs glasvezel behoren tot de mogelijkheden om de wereld wijde snelweg te betreden.

Het internet kent een ongelofelijke hoeveelheid aan (web)winkels waar je mobiele telefoon abonnementen kunt afsluiten met een telefoon maar ook vele andere soorten cadeau's. Sluit je een abonnement af via een provider zelf, dan krijg je vaak alleen een korting. Bij bedrijven als Castle, Studentmobiel en Algebeld kunt u echter ook kiezen voor een cadeau als een laptop, desktop computer, fotocamera etc.

Het loont dus vaak de moeite om even goed te kijken via wie u het beste een abonnement kunt afsluiten om er als consument zo goed mogelijk mee uit te komen.

Tevens ook biedt deze pagina linkjes (verwijzingen) aan naar bedrijven die bijvoorbeeld VoIP telefonie aanbieden. Op deze wijze kunt u vaak gratis bellen naar vaste nummers, of kunt u tegen lage tarieven uw vaste telefoonnummer meenemen met uw mobiele telefoon!