Foto Gallerij | Activiteiten | Incidenten

Of het nu gaat om foto's door Stad en Land, van Incidenten, Dieren en Natuur of Activiteiten en Festiviteiten... Deze Foto Gallerij ben ik gestart op 21 Juli 2020 en bevat foto's die in de loop der jaren gemaakt zijn! Geregeld worden nieuwe foto's toegevoegd dus soms kan het lonen het fotoalbum met regelmaat te bezoeken :o)

Stad en Land

Deze map bevat foto's van Dordrecht maar ook daarbuiten.

Incidenten

Een droger in brand, stormschade, een grote brand bij een papier recyclingsbedrijf of zelfs een vastzittende ambulance. Foto's of filmpjes gemaakt bij incidenten worden in deze map getoond.

Dier en Natuur

Waar ik - door omstandigheden - sinds 2019 gek op ben is het maken van foto's van dieren en de natuur. Opvallend is dat ze voor een willekeurig iemand allemaal het zelfde lijken, maar als je goed kijkt dan zie je altijd weer iets anders. De foto's zijn allemaal over het algemeen onbewerkt en dus as-is, ook niet verbeterd qua kleuren dus echt puur natuur!

Activiteiten en Festiviteiten

Er valt eigenlijk best veel te beleven in Dordrecht! Of het nu gaat om Carnaval, The Passion of een intocht van sinterklaas. Daar waar mogelijk, interessant en waar de tijd het toelaat probeer ik altijd wat foto's of zelfs filmpjes te maken bij activiteiten en festiviteiten (tegenwoordig vooral in Dordrecht).

Overige

Er zijn nu eenmaal dingen die niet onder één van bovenstaande categorieën vallen, om deze foto's toch een plaats te geven op deze website hebben we vanaf 1 februari 2022 de categorie "Overige" toegevoegd.


Stad en Land Nieuws Incidenten Dier en Natuur Activiteiten en Festiviteiten
Een groot deel van de foto's in dit Foto Gallerij is gemaakt met een Canon EOS 760D, Canon EOS 1300D, Canon EOS 350D, Canon EOS 300D of met een smartphone. Bij gebruik van spiegelreflexcamera's wordt gebruik gemaakt van 18-55mm (USM), 75-300mm (USM) of 70-300mm objectieven gebruikt, ook wordt soms gebruik gemaakt van een smartphone. In het verleden was de smartphone een Sony Xperia Z5, deze is inmiddels vervangen door een Samsung Galaxy S20 FE 5G.
Voor film(pjes) wordt naast de smartphone, Canon EOS 760D een Canon Legria HF-G25 gebruikt..