Array
Waarom zou u uw internetsite onderbrengen bij Schorelweb Computers & Internet Diensten? Een aantal voorbeelden en mogelijkheden op een rij;


- Wij zijn telefonisch bereikbaar, nu zijn er wel meerdere partijen die telefonisch bereikbaar zijn echter is dit in steeds meer gevallen een duur 0900-nummer.

- Uitgebreide ondersteuning, wij nemen de tijd voor u om u zo goed mogelijk te voorzien van de best mogelijke ondersteuning en hulp.

- Geen opslag van privacy gevoelige informatie d.w.z. uw e-mails worden direct verzonden en verwijderd wanneer u hier zelf opdracht toe geeft via uw e-mail programma. Deze gegevens zijn niet toegankelijk voor derden. E-mail verkeer vind plaats via een beveiligde verbinding tussen uw apparaat/apparaten en onze server middels het TLS-Protocol. Uw website maken wij tevens ‘kosteloos’ toegankelijk via https waardoor derden (justitie etc.) niet zien wat tussen de computers van uw bezoekers en onze servers plaatsvinden. Webmail is bereikbaar via https://www.schorelweb.nl/webmail/ en dus eveneens beveiligd tegen meekijken.

- Dataverkeer is zo goed als onbeperkt, dit houdt in dat u niet wordt afgesloten of de snelheid wordt beperkt. Wanneer meerdere maanden achtereenvolgend meer dan 1TB aan dataverkeer wordt gegenereerd zullen wij u echter wel een passende “alternatieve” oplossing bieden.

- Overschrijding van diskruimte? Niet mogelijk! U krijgt waarvoor u betaald.

- Bereikbaarheid van uw website, uw internetsite is niet met het al tientallen jaren in gebruik zijnde IPv4 maar ook het toekomst zekere IPv6. Onze servers zijn hier reeds op ingericht en gebruiken reeds IPv6.

- Termijn van de overeenkomst verstreken, geen probleem. Wij verlengen niet automatisch maar attenderen al ruim 2 maanden van te voren op vervallende pakketten zodat u niet vast zit aan contracten en vervolgens ellende door niet tijdig betalen.