Drechtstadloop Halve Marathon (pagina 3)

06 November 2022

<<< Hoofdalbum << Terug

Drechtstadloop Halve Marathon

De Drechtstadloop Halve Marathon is mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor de Agro Delta Groep.

De Agro Delta halve marathon, onze hoofdafstand, heeft een snel parcours met veel kaarsrechte stukken over het mooie eiland van Dordrecht. Over de verharde wegen kan een atleet records neerzetten. De start is in het historische centrum van Dordrecht, op het Statenplein. Na ca. 7 km bereik je de stadsrand, en loop je over dijken en fietspaden langs de Nieuwe Dordtse Biesbosch, het Wantij en langs de molen Kyck over den Dyck terug de binnenstad in.
Drechtstadloop
Soms kan het voor komen dat één of meerdere foto's door de controle heen glippen, dat betekent dat er soms foto's kunnen zijn die toch niet scherp of mooi zijn. Mijn excuses!
1 2 3 4 5 


1 2 3 4 5 

De op deze pagina getoonde foto's zijn ook in groot formaat en zonder logo "gratis" te bekijken en downloaden via Flickr.

Kijk op één van de volgende links voor een fotoimpressie van de Drechtstadloop 5Km of de Drechtstadloop 10Km


Heeft u bezwaar op de plaatsing van één of meerdere foto's, neem dan alstublieft contact met ons op via ons Contactformulier, Facebook Messenger of via onze Instagram. Vermeld hierbij zoveel mogelijk informatie zodat wij uw verzoek zo snel mogelijk kunnen verwerken.

<<< Hoofdalbum << Terug

Photo Gallery (v3.12-2205) by SchorelWeb 2002-2024©

Drechtstadloop Halve Marathon (pagina 3)


Copyright Gerrit Schorel :: SchorelWeb | PA11674 2007-2024 ©