Loading...


Fotogallerij

Of het nu gaat om foto's door Stad en Land, van Incidenten, Dieren en Natuur of Activiteiten en Festiviteiten... Deze Fotogallerij ben ik gestart op 21 Juli 2020 en bevat foto's die in de loop der jaren gemaakt zijn! Geregeld worden nieuwe foto's toegevoegd dus soms kan het lonen het fotogallerij met regelmaat te bezoeken :o)

Stad En Land

Deze fotogallerij map bevat allerlei foto's door het hele land (mits ik ze de moeite waard vind). Of het nu een rit is naar Arnhem, de binnenstad van Dordrecht of rondom een gebouw in Den Haag. Het ligt er natuurlijk maar net aan hoe de foto's geworden zijn en het de moeite waard is ;-)

Incidenten

Een droger in brand, stormschade, een grote brand bij een papier recyclingsbedrijf of zelfs een vastzittende ambulance. Foto's of filmpjes gemaakt bij incidenten vind je in deze fotogallerij map.

Dier En Natuur

Waar ik al een aantal jaar gek op ben is het maken van foto's van dieren en de natuur. Opvallend is dat ze voor een willekeurig iemand allemaal het zelfde lijken, maar als je goed kijkt dan zie je altijd weer iets anders. De foto's zijn allemaal over het algemeen onbewerkt en dus as-is, ook niet verbeterd qua kleuren dus echt puur natuur!

Activiteiten En Festiviteiten

Er valt eigenlijk best veel te beleven in Dordrecht! Of het nu gaat om Carnaval, The Passion of een intocht van sinterklaas. Daar waar mogelijk, interessant en waar de tijd het toelaat probeer ik altijd wat foto's of zelfs filmpjes te maken bij activiteiten en festiviteiten.

Nieuws

Foto's die te maken hebben met nieuwsberichten op deze website, worden in deze fotogallerij categorie geplaatst tenzij deze onder één van de andere categorieën geplaatst kunnen worden.Heeft u bezwaar op de plaatsing van één of meerdere foto's, neem dan alstublieft contact met ons op via ons Contactformulier, Facebook Messenger of via onze Instagram. Vermeld hierbij zoveel mogelijk informatie zodat wij uw verzoek zo snel mogelijk kunnen verwerken.

Photo Gallery (v3.11-080923.005150) by SchorelWeb 2002-2023©

Fotogallerij :: SchorelWeb


Copyright Gerrit Schorel :: SchorelWeb (SchorelWeb) 2007-2023 (15yrs) ©