Brand Peute Papier Recycling (pagina 1)

01 April 2019

<<< Hoofdalbum << Terug

Zeer grote brand bij papierverwerker in Dordrecht

Bij Peute Papierrecycling aan de Veerplaat in Dordrecht is maandagavond een zeer grote brand uitgebroken. Overal in de regio zijn roetdeeltjes gevonden. ,,Raak deze deeltjes niet met blote handen aan”, waarschuwt de brandweer.

De brand brak rond 19.45 uur buiten de loods uit en is daarna overgeslagen naar binnen. Het personeel van Peute is zelf begonnen met blussen. ,,Enkele duizenden tonnen aan samengeperste papierbulken zijn verbrand", weet een woordvoerder van de Veiligheidsregio te vertellen. Er was sprake van veel rookontwikkeling.

De brandweer heeft opgeschaald naar grip 2 om de effecten van de rookverspreiding en de vallende roetdeeltjes goed te bestrijden. De roetdeeltjes worden op verschillende plekken in de regio gevonden.

1 2 


1 2 

Heeft u bezwaar op de plaatsing van één of meerdere foto's, neem dan alstublieft contact met ons op via ons Contactformulier, Facebook Messenger of via onze Instagram. Vermeld hierbij zoveel mogelijk informatie zodat wij uw verzoek zo snel mogelijk kunnen verwerken.

<<< Hoofdalbum << Terug

Photo Gallery (v3.12-2205) by SchorelWeb 2002-2024©

Brand Peute papier Recycling (pagina 1)


Copyright Gerrit Schorel :: SchorelWeb | PA11674 2007-2024 ©