Plofkraak Van Eesterenplein Dordrecht (pagina 1)

31 Oktober 2019

<<< Hoofdalbum << Terug

Plofkraak van Eesterenplein Dordrecht

Even na 03.15 uur vanochtend werd de pinautomaat bij de Hema in winkelcentrum De Bieshof in de wijk Oudelandshoek opgeblazen. Een getuige, die een harde knal hoorde, zag de verdachten op een scooter wegvluchten. ,,Vermoedelijk zijn er twee mannen op scooter gevlucht’’, laat politiewoordvoerder Henk van der Velde weten.

Op de Dordtse Randweg wist de politie vijf verdachten aan te houden. Ze waren verdeeld over meerdere auto's. De politie onderzoekt welke weg de verdachten na de plofkraak hebben afgelegd.

Het is voor de vierde keer achtereen dat er in de regio in de nacht van woensdag op donderdag een pinautomaat werd opgeblazen. De reeks begon met een kraak in Spijkenisse, een week later was het raak in Vlaardingen, waarna afgelopen week Spijkenisse weer werd getroffen. Telkens vonden de kraken plaats in de nacht van woensdag op donderdag.

1 


1 

Heeft u bezwaar op de plaatsing van één of meerdere foto's, neem dan alstublieft contact met ons op via ons Contactformulier, Facebook Messenger of via onze Instagram. Vermeld hierbij zoveel mogelijk informatie zodat wij uw verzoek zo snel mogelijk kunnen verwerken.

<<< Hoofdalbum << Terug

Photo Gallery (v3.12-2205) by SchorelWeb 2002-2024©

Plofkraak van Eesterenplein Dordrecht (pagina 1)


Copyright Gerrit Schorel :: SchorelWeb | PA11674 2007-2024 ©