Sluiting Polderbakkie (pagina 1)

19 Augustus 2022

<<< Hoofdalbum << Terug

Sluiting Polderbakkie :: Polderbakkie Stadspolders Permanent Gesloten

Het leek wel een feest maar niets was minder waar! Op 19 augustus 2022 heeft het Polderbakkie aan het Pearl Buck-erf in de Stadspolders het laatste dag feestelijk maar met de nodige tranen afgesloten. Gemeente Dordrecht heeft de subsidie stopgezet van het Polderbakkie.

De gemeente verwacht dat men met één locatie de mensen die in eenzaamheid leven of gewoon de gezelligheid willen opzoeken, kan bereiken. Niets is minder waar, uit diverse hoeken laten wijkbewoners weten geen stap over de drempel te willen zetten van het Polderwiel alwaar de Gemeente Dordrecht een zogenaamde huiskamer heeft ingericht. Niet alleen klopt dit gevoelsmatig niet, ook geven mensen aan niet voldoende mobiel zijn om überhaupt naar het Polderwiel te gaan.

En zeg nu zelf, wie wilt er nu naar een soort buurthuis die zich bevind in een verzorgingscentrum?!

1 


1 

Heeft u bezwaar op de plaatsing van één of meerdere foto's, neem dan alstublieft contact met ons op via ons Contactformulier, Facebook Messenger of via onze Instagram. Vermeld hierbij zoveel mogelijk informatie zodat wij uw verzoek zo snel mogelijk kunnen verwerken.

<<< Hoofdalbum << Terug

Photo Gallery (v3.12-2205) by SchorelWeb 2002-2024©

Sluiting Polderbakkie (pagina 1)


Copyright Gerrit Schorel :: SchorelWeb | PA11674 2007-2024 ©