Gepubliceerd op: Maandag 16 November 2020 - 23:54
  Categorie: Nieuws

Een uniek vrijgezellenfeestje tijdens de Coronapandemie

Een uniek vrijgezellenfeestje tijdens de Coronapandemie

Drie weken geleden werd ik door iemand gevraagd of ik het misschien leuk zou vinden wat foto's te maken tijdens een vrijgezellenfeest. Geen normale, want door de coronamaatregelen kon en mocht dit niet aangezien je namelijk met maximum aantal personen zat etc.

Al gauw vertelde hij het plan dat hij samen met nog wat mensen had bekokstoofd, met daarbij het verlossende woord dat ik mij geen zorgen hoefde te maken rondom de coronamaatregelen etc. het betrof namelijk een vrijgezellenfeest zoals weinig anderen deze zouden hebben houden.

Het betrof een route die de a.s. bruidegom samen met zijn getuige, op de fiets moest afleggen met op iedere locatie een opdracht. Bij iedere locatie moest de a.s. bruidegom zich uiteindelijk verkleden in allerlei verschillende kostuums die hem – achteraf gezien - ontzettend goed bleken te staan :-)

Dat ik redelijk wat wandel en fiets, hield voor mij niet in dat het gemakkelijk was hen bij te houden. Al bij de eerste stop was de afstand zo groot dat ik besloot door te rijden naar de tweede stop. Bij deze stops maakte ik op gepaste afstand foto’s en filmpjes. De filmpjes zijn later deze dag gemonteerd tot één geheel zodat vrienden, familie en kennissen alsnog konden genieten van het vrijgezellenfeest.

Het filmpje (en merendeel van de foto’s) zijn uit privacy overwegingen niet op deze website terug te vinden. Inmiddels is van dit feestje wel een verslag verschenen op indebuurt.nl en kan ik voor mijzelf zeggen dat ik weer een hele ervaring rijker ben. Op indebuurt.nl staan overigens wel een paar foto’s die geplaatst mochten worden.

Linkje:

Leroy's vrienden organiseerden een coronaproof vrijgezellenfeest: "Ik liep letterlijk voor lul"Terug


Copyright Gerrit Schorel :: SchorelWeb | PA11674 2007-2024 ©