Gepubliceerd op: Vrijdag 10 December 2021 - 22:31
 Laatst gewijzigd: Donderdag 24 November 2022 - 22:42
  Categorie: Nieuws

December Dagen Dwaalspoor in beeld

December Dagen Dwaalspoor in beeld

Ook dit jaar vinden in Dordrecht de Dordtse December Dagen plaats, van 10 december 2021 tot en met 9 januari 2022 is het genieten in het centrum van de stad.

Genieten op zijn Dordts doen we juist in december volop.

Lekker eten, cadeaus en veel lichtjes zorgen voor gezelligheid en sfeer in deze donkere dagen. Dit jaar pakken we extra uit en wordt de Dordtse binnenstad een cadeau op zich. Een compleet cadeau waarbij alles klopt en elkaar aanvult. Zowel binnen in de winkels als buiten op straat.

Prachtig verlichte panden vertellen Dordtse Waterverhalen

Wie tijdens de Dordtse December Dagen ’s avonds de binnenstad bezoekt, komt in een sprookjesachtige setting terecht. Een route met subtiele lichtkunst neemt je mee langs twaalf waterverhalen bij twaalf bruggen tijdens Dwaalspoor. Adembenemende animaties en lichtprojecties zorgen voor een magische minireis van het Groothoofd tot de Grote Kerk.

Dwaalkaart

Net als vorig jaar is er weer een mooie Dwaalkaart ontworpen met daarop alle twaalf locaties. De route is leuk voor jong en oud en er is een leuke puzzel op te lossen. De verhalen zijn op zichzelf staand, allemaal de moeite waard. De Dwaalkaart is hier te downloaden en vanaf vrijdag 10 december gratis af te halen bij VVV Dordrecht aan de Spuiboulevard 99. LET OP: Dwaalspoor is op 24, 25 en 31 december uitgeschakeld vanwege de verwachte drukte op deze dagen. Een impressie De foto's en het filmpje hieronder geven een mooie (korte) impressie van Dwaalspoor 2021 en zijn gemaakt op 13 december 2021.

Naar Fotoalbum

Terug


Copyright Gerrit Schorel :: SchorelWeb (SchorelWeb) 2007-2024 ©