Gepubliceerd op: Zondag 30 Oktober 2022 - 00:05
  Categorie: Nieuws

Buurtbewoners organiseren Halloween feest

Buurtbewoners organiseren Halloween feest

29 oktober begon om 19:00 uur weer een mooi en zeer goed verzorgde Halloween. Een aantal bewoners woonachtig aan de Boris Pasternak-erf en Hermann Hesse-erf bundelde ook dit jaar weer hun krachten om jong en oud de stuipen op het lijf te jagen.

Deze avond konden kinderen gratis een tattoo (kindvriendelijk) laten zetten en spelletjes doen in de partytent. Een brandpoort was deels afgesloten en omgetoverd tot een heuse griezelparcours waar jong en oud het soms flink uitgilde.

Om alles in goede banen te leiden stonden aan het begin van het griezelparcours een 2-tal heksen die op zeer leuke wijze jong en oud verwelkomde en ervoor moesten zorgen dat er niet teveel mensen ineens naar binnen gingen.

Een ontzettend leuke happening en initiatief !

Voor ons was het helaas kort dag om mooie foto’s en opnames te maken, hierom is besloten om wel met het materiaal dat voor handen is, een gave compilatie gemaakt van het griezelparcours.

Organisatie! Onze complimenten voor de gastvrijheid, het fantastische initiatief voor wat een aantal buurtbewoners toch zeer mooi en groots hebben neergezet!Terug


Copyright Gerrit Schorel :: SchorelWeb (SchorelWeb) 2007-2024 ©