Gepubliceerd op: Donderdag 22 Juni 2023 - 11:49
  Categorie: Nieuws

Zoomer Wantijrun 2023 een mooie zomerse avond

Zoomer Wantijrun 2023 een mooie zomerse avond

Woensdag 21 juni zijn bijna 900 lopers gestart aan de vijfde editie van de Zoomer Wantijrun. Burgemeester Wouter Kolff gaf de startschoten en de lopers gingen enthousiast van start. Met twee nieuwe snelste tijden op de 5km van Yoram Polak en Lindsey Faken is er goed gepresteerd op deze mooie zomer avond!

Bij de finish bleef het dan ook lang gezellig met een hapje, drankje en zomerse beats van de DJ. De bedrijvenrun werd gewonnen door Medplus. Er werd een mooi bedrag gedoneerd aan de Dordtse Sportclub Redo en de DrechtStadLoop. Sportclub Redo, opgericht in april 1980, is een stichting die mensen met een verstandelijke beperking de mogelijkheid biedt te sporten op recreatief niveau. Iedereen met een verstandelijke beperking is welkom bij Redo, van jong tot oud.

Wij waren aanwezig en hebben 603 foto's gemaakt en deze verspreid over drie mappen in de fotogallerij geplaatst.

Met de opbrengsten van de Zoomer Wantijrun steunt Zoomer Wantijrun de Dordtse Sportclub Redo en de organisatie van de DrechtStadLoop. Sportclub Redo, opgericht in april 1980, en is een stichting die sporten op recreatief niveau voor mensen met een verstandelijke beperking mogelijk maakt. Iedereen is welkom, van jong tot oud.

Zoomer Wantijrun 2023 - Deel 1
Zoomer Wantijrun 2023 - Deel 2
Zoomer Wantijrun 2023 - Deel 3


Terug


Copyright Gerrit Schorel :: SchorelWeb (SchorelWeb) 2007-2024 ©