Gepubliceerd op: Woensdag 27 December 2023 - 22:55
 Laatst gewijzigd: Zaterdag 30 December 2023 - 23:33
  Categorie: Nieuws

Rondje schaatsen bij Bieshof

Rondje schaatsen bij Bieshof

Stadspolders bestaat inmiddels 43 jaar en nooit eerder heeft het een eigen schaatsbaan gehad. Eén circus, kermis of zelfs kerstmarkt is de bewoners in Stadspolders niet vreemd. Maar winkelcentrum Bieshof heeft dit jaar iets georganiseerd wat menig hart sneller heeft laten kloppen.

Voor jong en oud staat van woensdag 27 december tot en met zondag 31 december een heuse schaatsbaan op het van Eesterenplein. Tussen Cigo, Multi vlaai en Boekhandel Vos & Van der Leer bevond zich een onder een stukje overkapping een schaatsbaan.

Ook al was het voor jong en oud, het waren vooral kinderen die de schaatsen onderbonden en soms onder begeleiding van een volwassene of grote broer/zus werd geholpen op de soms hele gladde platen.

Gedurende deze dagen hebben wij foto’s gemaakt om dit unieke spektakel vast te leggen op de gevoelige plaat en mensen een impressie te geven hoe leuk, gezellig en druk het deze dagen was.


Rondje schaatsen bij Bieshof

Gezien de opkomst hopen wij natuurlijk dat de schaatsbaan ook in 2024 terug zal keren.


Omdat beelden meer zeggen dan bovenstaand artikel, hebben wij vanzelfsprekend een aantal foto's online geplaatst. Je vind deze in de volgende albums

Schaatsbaan Bieshof Dag 1 Schaatsbaan Bieshof Dag 2 Schaatsbaan Bieshof Dag 3 Schaatsbaan Bieshof Dag 4


Terug


Copyright Gerrit Schorel :: SchorelWeb (SchorelWeb) 2007-2024 ©