Gepubliceerd op: Zaterdag 13 Januari 2024 - 16:22
 Laatst gewijzigd: Zaterdag 13 Januari 2024 - 23:03
  Categorie: Nieuws

Nieuwe eigenaar voor Plus ’t Lam Bieshof

Nieuwe eigenaar voor Plus ’t Lam Bieshof

Per 23 maart krijgt Plus ’t Lam Bieshof een nieuwe eigenaar. Tjerk ’t Lam die samen met zijn vrouw Lydia Plus Bieshof runt, stapt uit het familiebedrijf. ‘Ondernemerschap betekent soms keuzes maken met het hoofd, die tegen het hart in gaan.’, valt te lezen op LinkedIn.

Wie de nieuwe ondernemer is die de Plus ’t Lam Bieshof overneemt, is nog niet bekend daarmee is het ook nog niet bekend wat er voor de naam "'t Lam" in de plaats zal komen.

Plus ’t Lam Bieshof is in 2022 flink verbouwd en is één van de drie supermarkten die zich bevind aan het van Eesterenplein. De Plus is de enige supermarkt op het plein die op zondag gesloten is.


Op LinkedIn valt te lezen;

"Dinsdagavond hebben we onze medewerkers van PLUS ‘t Lam Bieshof geïnformeerd dat we per 23 maart onze winkel overdragen aan een nieuwe ondernemer. Per deze datum verlaten ik en Lydia ‘t Lam - van Wijk ook het familiebedrijf en zullen deze niet voortzetten.

Lydia en ik hebben in het afgelopen jaar geconcludeerd dat er onvoldoende perspectief op lange termijn is, om supermarkten te exploiteren mét een zondagssluiting in een stedelijk gebied als Dordrecht.

Daarnaast hebben mijn ouders na 30 jaar supermarktondernemerschap de wens om een stapje terug te doen. Doordat wij het familiebedrijf verlaten, voelen zij dat een stapje terug doen alleen lukt door zich te concentreren op 1 winkel. Zij gaan door met PLUS ‘t Lam Dubbeldam.

Een moeilijk en emotioneel besluit voor ons en onze medewerkers. Ook een besluit die op lange termijn goed is voor het bedrijf en daarmee voor onze geweldige medewerkers. De steun, warmte en waardering die gisteren is uitgesproken is om stil van te worden.

Hoe onze toekomst na PLUS ‘t Lam eruitziet? Geen idee! Al onze aandacht gaat de komende weken uit naar een goede, soepele en warme overdracht van onze winkel met de medewerkers naar de nieuwe ondernemer.

Daarna komt een periode van oriënteren op een nieuwe stap, maar dat is voor later.".Terug


Copyright Gerrit Schorel :: SchorelWeb (SchorelWeb) 2007-2024 ©