Gepubliceerd op: Zaterdag 25 Juli 2020 - 19:42
  Categorie: Blog

Een vrijdagavond bij GSC-ODS als fotograaf

Een vrijdagavond bij GSC-ODS als fotograaf

Omdat ik fotografie een hele leuke hobby vind en hier in mijn vrije tijd meer mee aan de slag wilde, besloot ik vorige week eens te reageren op een vacature op drechtmatcht.nl. Deze website bevat allerlei vacatures voor mensen die zich belangeloos willen inzetten zonder dat ze hier geld voor terug willen zien.

Ik kwam hierbij terecht bij een vacature van GSC/ODS, niet geschoten altijd mis was de gedachte tot afgelopen donderdag. Op 23 juli ontving ik een berichtje met de vraag of ik het leuk zou vinden een paar kiekjes te schieten. Mijn antwoord was vanzelfsprekend ja, en zo was mijn vrijdagavond dus snel gevuld...

Nou ben ik niet thuis in voetbal, maar het is wel een hele uitdaging om spelers op het veld zo goed mogelijk in beeld te krijgen. Vooral gezien de snelheid waarin het spel plaatsvind is een hele uitdaging voor mij en toch zijn veel van de ruim 600 foto’s die ik maakte mooier geworden dan ik had verwacht. Tijd voor mij nu om mij dus ook wat meer bezig te gaan houden met de sluitertijd, ISO e.a. zaken van mijn spiegelreflexcamera's.

Ik moet zeggen dat het een leerzame maar vooral ook zeer leuke en positieve ervaring betrof en wat mij part ook zekers nog vele malen voor herhaling vatbaar is. Het leukste is dat het vrijwillig is, er niet één persoon maar een hele club profijt van heeft. En de reacties van sommige voetballers echt geweldig waren!

Helaas zijn de door mij gemaakte foto’s niet in het nieuwsartikel op de website van GSC/ODS terecht gekomen, maar er zullen nog meer momenten komen.

Let wel; De door mij gemaakte foto’s bij deze voetbal vereniging zullen overigens niet op mijn website verschijnen – net zoals dit geldt voor foto’s gemaakt in opdracht van andere bedrijven, organisaties, verenigingen en/of stichtingen. De privacy, AVG/GDPR staat boven alles !


Trouwens! GSC/ODS zoekt nog vrijwilligers als ik de Vacature pagina goed bekijk. Woon je dus in Dordrecht en wil je iets voor de club betekenen kijk dan eens op drechtmatcht.nl voor iedereen is er wel iets leuks, spannends, uitdagends te vinden.

Meer nieuws, foto’s en informatie omtrent de selectierondes leest u op gscods.nlTerug


Copyright Gerrit Schorel :: SchorelWeb | PA11674 2007-2024 ©